Monday, August 15, 2011

tak macho lau tak hisap!

Sudah menjadi kebiasaan bagi perokok tegar! lau xhisap xmacho!xhowt!! wey, sedar2 la rokok toh mcm2 kandungan ade tau! elok2 ko sihat walafiat, tup2 dpt penyakit bukan2 plaks..
 
"Merokok itoh macho"


Cer tengok kandungan ape yg termaktub dalam sebatang rokok toh! yang xley blah toilet cleaner pon ado wey! Cube korunk pikir, dalam badan korunk penoh ngn kandungan tersebot..ntah macm mane keadaan bdan korunk agak nye...


  Wey, tak kan la xhisap seumor idop, ko boley mati wey! ko xkawen kew!xde gurgurl ngurat kew! ish sume toh mitos tau x! Penat je wat iklan jgn merokok la, anti rokok la...yang xley diterima pakai lau perokok tegar ni xsdar2 lage bile kt kotak rokok terang2 dh tunjuk gambo mcm ni


Siyes wey geli geleman akuh tgok tau kotak nie..nek muntah pon ado!tp apesal korunk xsedar2 wey!nk kene simbah ngn asid bawu sedar ke wey! 


Kerajaan dah letak signboard "JANGAN MEROKOK" di tempat larangan tp still lagee korunk wat endah xendah...bagi korunk ROKOK toh nyawa korunk tp korunk xpnah pkir kalau dah rosak paru-paru mang menangis air mata darah pon korunk tetap xkan ley clean n clear! 




Kerana asap yang korunk hembus toh, owg yang dkat sekeliling korunk hidu, dowg yang kene penyakit dlu sebelom korunk..kesan kt dowg lagee pantas tau! engat la owg tersayang...janganlah pentingkan diri sendiri...




ini yang akan korunk dapat sbab nk macho kan!TAHNIAH!! ANDA BERJAYA MEMACHOKAN DIRI ANDA!


Disini akuh tinggalkan video khas tok korunk!


Tapi yang ini mang lawak..tua2 pon engt lagee jenama rokok... miahahaa..