Sunday, August 21, 2011

nih nak tanye kaum adam nih.Apesal korang slalu pendam perasaan kat wanita idaman korang?Korang ingat diorg tuh ade phsyco ke? ekekeek...
Tambah pulak kalau pompuan tuh da lengkap segala gala yg diinginkan oleh para jejaka seantero dunia.

*Ada kerjaya yg baek...


*Rupa paras pun ada....

*pengetahuan agama yg baek...

  Ape lagi yg korang tunggu nih? Pendam perasaan dah mkn tahun... ekekekek .
Apa yg mengganggu pikiran korang sebenarnye nih?Kaum adam? Thanx for sharing your thoughts...

p/s-tak tahu mcmana nak luah perasaan ya? sini sy ada tips utk kaum adam... (x semestinya menjadi tau.. sbb kena ambik kira background hubungan korang sebenarnya... tp tips2 ni sesuai utk mereka yg dah lama kawan... . lebih 3 thn... )
1.cari 1 tmpat favorite awk dan dia... (klau boleh bkn shopping compleks.. tenang dan x byk gangguan... )


2. pastikan dia pun tenang ketika itu... bkn time dia ade problem dgn bos ke... keje ke...


3.pastikan awk dan dia dah mkn... .

4.pandang wajah dan matanya utk ketahui reaksinya bila awk pandang dia...

5.jika dia sesekali memandang awk jugak dan bila pandangan awk bertemu... kemudian dia melarikan pandangannya... . signal baekkk punya... . awk ada can... .

6.tolong buang perangai gila2 awk sekejap utk buat dia yakin yg awk x main2 dgn ape yg awk ckp... tolong serius dan jgn gelak2 atau senyum kambing...

7.tarik nafas secukupnya... .

8.luahkan perasaan awk dgn tenang sambil pandang matanya...
jgn lepaskan pandangan awk dr dia... dan lihat reaksinya... .

9.kalau dia pun ada perasaan pd awk mukanya akan memerah... dan dia akan larikan pandangannya...

10.bgtau dia... awk luahkan perasaan awk sbb awk tak mahu terus menanggung derita terpaksa hidup tanpa bagitau dia perasaan sebenar yg awk sembunyikan bertahun2... .



11.jgn paksa dia bg jawapan utk terima awk masa tu juga... bgtau dia ... awk bg dia masa utk dia fikirkan dan nilaikan perasaan dia terhadap awk

12. jgn hubungi dia selama seminggu tunggu dia hubungi awk... kalau awk leh tahan... jgn hubungi dia 2 atau 3 minggu... tunggu dia sendiri yg hubungi awk...

all da best... ya kengkawan...